samsung n7100 note 2 hareket sensörü




A mai legnépszerűbb eszköz, a Samsung fejlett telefon Galaxy S3 kiadás óta elég jó az eladások száma elért etti.önce két nappal a nyilatkozat, amit a Q3 értékesítési volumene a világ 10 millió aşmıştı.galaxy S3 te fejlett mozgásérzékelők is adja meg a mozgás-alapú érzékelők vizsgálják. 
Először is, a "Beállítások" menüpont alatt a "Action" menüben aktiválja az érzékelőket işaretliyoruz.yoks munka.






közvetlen keresés 
Küldtem neked egy üzenetet az üzenet küldő okudunuz.ard hívás elég lesz ahhoz, hogy a telefont a füléhez






Galaxy S3 egyik jellemzője tetszett smart próbálja uyarı.şöyl: a telefon az asztalon, hogy befejezze bıraktınız.işi szívesen, amint a kezed rezgés Ha nem fogadott hívás, üzenet értesítések, például létezik.






Érintse meg a felső 
Intenet böngészés közben, az olvasó e-mail, stb Ha azt szeretnénk, hogy a tetején a lap tetejére S3, kopogás kétszer amikor yeterli.böyle Csak érintse meg elviszi gyorsan az oldal tetején.






intelligens készenlét 
Talán láttad reklámok S3. "Várja, hogy aludni" olvasása közben említik geçiyordu.mail, szörfözhet az interneten vs elülső kamera megnézi a képernyőt, hogy érti és kijelző kararmıyor.böyle néha megérinti a képernyőt kell kalmıyoruz.güzel gondolatok :) Okos várni, hogy aktiválja a képernyő beállításait választás yapıyoruz.b érzékelő fut a képernyőn a felső sorban alkalmi "szem" ikonra fordul.













Külső anlattıklarımızın Galaxy S3 néma, amikor csörög a telefon fejjel lefelé, és megrázta a környező készülékek Bluetooth-eszközök keresés, ha fotókat néz, az internet böngészésére vagy nagyítani mozgások, mint a hajlító készülék képes észlelni. 
Samsung Galaxy S3 új technológia egyre inkább előtérbe kerül geldi.s3 Cikkünkben a készülék rendelkezik a bár ez a funkció egy kicsit yükseltti.şi yazmıştık.samsung minden technológia szerelmesei most elindított egy új iPhone bekliyor.bakal, hogy az Apple piacra dobja az iPhone.

No comments:

Post a Comment

Ads Inside Post